Un viatge per compartir
sensacions úniques

[slideshow id=3]

Dia rere dia, Autocares Izaro forja la seva extraordinària història creant noves experiències de viatge, tot plegat fruit d’un aprenentatge dilatat que ja supera els 30 anys.

Així, després de molta creativitat, inspiració, amor, valor i paciència, és com neix Izaro Status. Un vehicle vibrant i cosmopolita enfocat a un sector de primer nivell en què l’exclusivitat i la garantia són factors prioritaris.

El procés de producció de cada unitat ha resultat llarg i delicat. Des de bon principi, hem apostat per l’excel•lència, el disseny, l’exclusivitat i, sobretot, pels més alts nivells de qualitat.

I no ha estat fàcil arribar fins aquí, però avui ens podem sentir orgullosos i satisfets del resultat. De seguida que el client s’hi asseu, percep una atmosfera diferent: un món en què el bon gust i l’exquisidesa són molt presents.

El concepte del vehicle, el mobiliari, la decoració i l’atenció acurada aconsegueixen que viatjar amb Izaro Status sigui una experiència única molt especial. I és que, més enllà del luxe material, els nostres vehicles deixen en cada viatger un record inesborrable. Nous indrets per descobrir, noves rutes per recórrer… Izaro Status està pensat perquè els vostres somnis es facin realitat.